<!doctype html>

 

 

BEKIJK IN JE BROWSER | SCHRIJF JE UIT

BESTE {name}

De Mardouw Skin Care Olijfolie is ‘n natuurlijk huid-, haar- en nagelverzorgingsprodukt van hoge kwaliteit. De extra vièrge olie wordt gemaakt op het privaat Mardouw olijvenlandgoed in Swellendam, Zuid-Afrika, en gaat zonder toevoegingen direct in de fles. We bieden de olie aan in ‘n elegante glazen 250ml fles met dispenser.

PUUR NATUUR, TOP KWALITEIT

Extra vièrge olijfolie wordt van oudsher gebruikt als natuurlijk verzorgingsmiddel bij de behandeling van levenloos haar en roos, droge nagels, gesprongen lippen, brandwonden, zonnebrand of striae, of als massageolie en aftershave. Ook wordt deze olijfolie gebruikt als reinigingsmiddel, voor het verwijderen van make-up, diepliggend vuil, stofdeeltjes en reststoffen, waarbij het de huid voorziet van waardevolle werkzame stoffen. Dankzij de vocht inbrengende bestanddelen ondersteunt deze olijfolie de natuurlijke beschermlaag van de huid en is de huid verfrist, soepel, elastischer en voorzien van vocht. Daarnaast maakt het ruwe plekken op de huid gladder en beschermt het de belaste huid tegen voortijdige veroudering.

Mardouw’s extra vièrge olijfolie is van topkwaliteit. Onze olijfbomen worden geirrigeerd met fris bergwater, en laboratoriumtesten tonen dat Mardouw Skin Care Extra Virgin Olive Oil ruim aan alle kwaliteitseisen* voldoet. Onze jarenlange expertise in olijven en olijfolie werd recent erkend met 2 gouden medailles en een plaats binnen de top 10 beste olijfolies van Zuid-Afrika.

* Kwaliteitseisen – Internationaal vereiste minimum waarden voor Extra Virgin Olive Oil bedragen < 0,8% vrije vetzuren en < 20 meq/kg peroxidewaardes.
Mardouw Skin Care Extra Virgin Olive Oil scoort opmerkelijke waarden van 0,37% vrije vetzuren en 5.8 meq/kg peroxidewaardes

WIL JE MEER WETEN …?

Gezocht : Importeurs voor België en Nederland

Amora b.v.b.a. te Antwerpen behartigt de belangen van Mardouw.com buiten Zuid-Afrika en zoekt voor de Nederlandse markt een importeur voor de Cosmetische en Apothekers branche. Mocht U interesse hebben, graag bericht aan amora@mardouwolives.com. Aanstaande zomer is bij de Duitse Apotheken de Mardouw Skin Care verkrijgbaar voor Euro 29,95.

Amora b.v.b.a. lid van de NCV – Mardouw Olives Foods (Pty) Ltd. Kribbestraat 19/4 B-2000 Antwerpen / www.mardouw.com

  

You’re receiving this mail because you have subscribed to the Mardouw mailing list. This mail was sent to {email}

Your profile | Unsubscribe